Tuesday, September 13, 2011

Entri Percubaan daripada Android

Bismillah walhalhamdulillah. Berjaya juga saya update entri blog ini selepas tiga bulan berpuasa. Itupun entri terakhir awal Jun lalu disumbangkan oleh si cilik saya. :) Terima kasih ya sayang, lain kali bolehlah tolong update lagi ya... ;-)

Oh ya, walaupun sudah terlewat yang amat, saya sebagai ibu kepada Iffah ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua yang mengundi Iffah Farhanah. Special thanks to Makteh Fadhilah yang berusaha gigih mempromosi anak saudaranya ini pada kawan-kawannya. Keputusan yang diumumkan oleh penganjur dua hari selepas tarikh tutup undian meletakkan Iffah di tempat ketiga. Namun keputusan itu dipertikaikan kerana Iffah tidak layak menang sebenarnya pada malam penutup pertandingan itu.

Tidak mengapalah, Iffah kalah tipis sahaja dengan pemenang tempat ketiga. Adat pertandingan pasti ada menang dan kalah. Ummi Iffah redha saja. Lagipun saja seronok-seronok memeriahkan pertandingan. Kalau ummi rajin dan sempat, lepas-lepas ni boleh join lagi. Lagipun bloggers/fbian ramai yang rajin buat contest. :) Hadiah yang ditawarkan pun hebat-hebat juga.

Walau bagaimanapun, saya ucapkan tahniah kepada yang menang. Pada yang kalah jangan bersedih dan bermuram durja pula ya. Mungkin kita boleh menyumbang sedikit dengan membeli produk muslim. Semoga sumbangan kecil kita diterima Allah.
Published with Blogger-droid v1.7.4

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails