Monday, April 6, 2009

Aktiviti Hujung Minggu

Hujung minggu minggu lepas, masa saya dan kawan-kawan serumah terisi sepenuhnya. Lama sudah tidak menghabiskan masa dengan aktiviti santai begini. Alhamdulillah, perancangan kami berjalan lancar dan mengikut seperti yang direncanakan.JUMAAT MalamBidan Terjun: Pengapit PengantinSempena Majlis Resepsi pasangan pengantin Tarmizi & Nurul Hafizah dan Hafizal & ZatulSiap ada raptai malam sebelum majlis***SABTU Tengah HariMajlis ResepsiBersama junior SERATA, Azsida dan anak sulungnya, Danish, (10 bulan). Dalam perut ada seorang lagi (5 bulan)***SABTU PetangZiarah Rakan Sekerja, Bai di Hospital SerdangAlhamdulillah kami sempat datang melawat, rupa-rupanya Bai boleh keluar dari hospital esoknya. Hampir 2 minggu ditahan di hospital kerana menghidap penyakit buah pinggang. Bai kini menjalani rawatan dialisis dan selepas ini boleh melakukannya di rumah sahaja setiap 4 jam sekali. Kemungkinan Bai akan terus bekerja dari rumah. Marilah kita bersama-sama memberi sokongan untuk Bai. Hidup Bai!

Bersama isterinya yang sentiasa menjadi teman di sisi

Bai yang ceria dengan lawak jenaka Kak Ann~ Bai, kami doakan semoga Bai cepat sembuh dan ceria-ceria selalu...~***SABTU MalamMajlis Ulangtahun Perkahwinan ke-30 Pak Latip

Pak Latip beramah mesra dengan kami, geng PTS

Seperti Andrea Hirata pria berbaju merah itu. Siapa ya..?

Restoran Terapung Makanan Laut De Tasik di UNITEN

Sis Ann dan Sis Shikin

Ida Munira & suaminya, Amin (Bekas pramugara tu)~ Terima kasih atas undangan istimewa ini. Semoga kebahagiaan sentiasa memayungi kehidupan Pak Latip sekeluarga ~***AHAD PagiSarapan bihun goreng di teratak Kak Ann, Sungai Ramal, Kajang, yang penuh dengan kucing-kucingnya. Sempat merakam panorama indah di sekitar halaman rumahnya.


***AHAD Tengah HariZiarah ke banglo Ida Munira di Taman Jasmin, KajangMohd Danish yang sangat comel dan suka berbual walaupun baru 7 bulan. Saling tak tumpah wajah papanya.Semua aunty ni sudah tidak sabar mahu jadi ibu...huhu...***AHAD PetangZiarah Ibu Saudara Shikin di Seri Kembangan. Pasangan yang baru sahaja mendirikan rumah tangga November tahun lalu.~ Semoga terus bahagia ~***6.00 petang- Kami tiba di teratak Wangsa Budi dalam keletihan yang teramat sangat. Alhamdulillah semuanya selamat....No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails